ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Τούχελ είχε τηλεφώνημα την ώρα της συνέντευξης από τη... μαμά του!

Ο Τούχελ είχε τηλεφώνημα την ώρα της συνέντευξης από τη... μαμά του!

Ένα άκρως θεαματικό σκηνικό έλαβε χώρα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Τόμας Τούχελ μετά την ήττα της Παρί από την Λίβερπουλ, με τον Γερμανό τεχνικό να δέχεται κλήση από τη μητέρα του (VIDEO)!

To "Άνφιλντ" συνεχίζει να "πληγώνει" τον Τόμας Τούχελ: τον Απρίλιο του 2016 η Λίβερπουλ νίκησε την Ντόρτμουντ με 4-3 σκοράροντας στο 91' και προκρίθηκε στον τελικό του Europa League ενώ σχεδόν 2,5 χρόνια μετά οι "κόκκινοι" έκαμψαν με 3-2 την αντίσταση της Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με γκολ του Φιρμίνο στο 92'!

Και στις δύο περιπτώσεις τεχνικός στην Λίβερπουλ ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ και στον πάγκο των χαμένων ο Τόμας Τούχελ, με τον Γερμανό να βρίσκει πάντως παρηγοριά στην... μητέρα του, η οποία δεν τον ξέχασε.

Μετά την ήττα το βράδυ της Τρίτης προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικώς, για να τον πάρει λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου και τον τεχνικό των Παριζιάνων να το αποκαλύπτει στους εκπροσώπους του Τύπου, για να κάνει άπαντες να "λυθούν στα γέλια.

"Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημιχρονο, δεν είχε νόημα να πάμε στην αναύπαλα με την Λίβερπουλ να έχει προβάδισμα δύο γκολ.

Δεν παρατήσαμε το ματς και παίξαμε με κουράγιο. Στο τέλος ήταν δύσκολα και είχαμε μία ήττα που δεν την αξίζαμε", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ