ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε ότι σκούπισε τις μύξες του στο μανίκι του Κριστιάνο

PSG's Dani Alves, left, holds Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Ντάνι Άλβες, Κριστιάνο AP

Ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε ότι σκούπισε τις μύξες του στο μανίκι του Κριστιάνο Ρονάλντο, κάνοντας λόγο για ανοησίες. Διαβάστε τι είπε ο έξαλλος Βραζιλιάνος μπακ της Παρί. (VIDEO).

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το video που δείχνει τον Ντάνι Άλβες να σκουπίζει τη μύτη του και ακολούθως να ακουμπάει στο μανίκι του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο περιθώριο του αγώνα στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί και στη Ρεάλ, στη ρεβάνς των "16" του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μπακ, ωστόσο, βγήκε μπροστά και με θυμό ανέφερε: " Στη δουλειά μου δεν είναι επώδυνο να αποκλείεσαι, γιατί αυτό είναι μέρος της ζωής. Επώδυνο είναι να διαβάζεις ηλίθια πράγματα όπως αυτό. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να αφήνω τις ανοησίες στους ηλίθιους ανθρώπους.

Όλες μου οι καυγάδες με τον Κριστιάνο ήταν εξαιτίας της πίεσης. Το επαναλαμβάνω για να γίνω ξεκάθαρος: Σέβομαι τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόκριση με νίκη στο Παρίσι η Ρεάλ
Πυρσοί που θύμισαν... Ελλάδα στο Παρί - Ρεάλ
Το μήνυμα του Νεϊμάρ για τον αποκλεισμό της Παρί
Κοντά 1 δις ευρώ επενδύσεις η Παρί και στην Ευρώπη τίποτα!
Επαφή Παρί με Κόντε για αντί-Έμερι
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ