ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Νεϊμάρ το μετάνιωσε και θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα"

PSG's Neymar reacts sitting on the pitch during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts sitting on the pitch during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει μετανιώσει τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν και για αυτό το λόγο έχει αυτοπροταθεί πολλές φορές στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Νεϊμάρ αποφάσισε να φύγει από την Μπαρτσελόνα για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν αποδεχόμενος μία τεράστια οικονομική πρόταση που του έγινε από τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Σχεδόν 14 μήνες μετά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να έχει μετανιώσει τη συγκεκριμένη κίνησή του και ρίχνει γέφυρες επιστροφής στην Ισπανία.

Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η "Mundo Deportivo" η οποία αναφέρεται στα δεδομένα της υπόθεσης του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να δυσκολεύεται να βρει κίνητρο στους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ενώ συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα με τους αντιπάλους του. Συνέχεια δέχεται σκληρά μαρκαρίσματα κάτι που είναι μέσα στο παιχνίδι, όμως υπάρχουν και κάποιοι παίκτες οι οποίοι τον προκαλούν προσπαθώντας να τον εκνευρίσουν και να τον βγάλουν εκτός παιχνιδιού.

Την ίδια ώρα ο Βραζιλιάνος δείχνει να χάνει και τον τίτλο του απόλυτου σταρ της ομάδας από τον Εμπαπέ. Ο 19χρονος Γάλλος επιθετικός έχει κερδίσει τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία και αυτό φέρεται να έχει φέρει τον Νεϊμάρ σε δεύτερη μοίρα.

Κάπως, έτσι, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, νοσταλγεί τα χρόνια του στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "Mundo Deportivo". Ο Νεϊμάρ φέρεται να έχει μετανιώσει την επιλογή που έκανε το καλοκαίρι του 2017 και ήδη έχει προσεγγίσει τους ανθρώπους των Καταλανών για το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

Εάν όλα αυτά ευσταθούν και θα φέρουν εξελίξεις στο μέλλον του Βραζιλιάνου είναι κάτι που θα το δείξει το μέλλον. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ