ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Νεϊμάρ συμφώνησε με την Παρί να φύγει στο φινάλε της σεζόν"!

PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar reacts during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή "άναψε φωτιές" στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη συμφωνήσει με τον Νεϊμάρ για να τον αφήσει να φύγει στο τέλος της σεζόν, με ένα ποσό τουλάχιστον 200.000.000 ευρώ! Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ ο νέος σταθμός του Βραζιλιάνου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τρέλανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το καλοκαίρι του 2017 όταν έσπασε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ με την Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας το εξωπραγματικό ποσό των 222.000.000 ευρώ, ωστόσο δεν αποκλείεται δύο χρόνια από το "deal του αιώνα" να αποχαιρετήσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της "Daily Mail" που έκανε λόγο για απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα από τους Παριζιάνους και ταυτόχρονα αποχώρηση του Νεϊμάρ από το Παρίσι, ώστε να μην έχουν πρόβλημα με το Financial Fair Play, μία ισπανική τηλεοπτική εκπομπή ήρθε να ρίξει και άλλο λάδι στη... φωτιά!

Συγκεκριμένα, η εκπομπή "La Porteria", σύμφωνα με την οποία ο Νεϊμάρ έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Γαλλίας να κουνήσει μαντήλι το ερχόμενο καλοκαίρι αν η ομάδα του έχει στα χέρια της πρόταση 200.000.000 ευρώ, λίγο μικρότερη δηλαδή από τα χρήματα που δαπάνησε η ίδια για να του στρώσει κόκκινο χαλί το 2017.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως αυτή τη στιγμή δύο είναι οι πιθανοί δρόμοι που μπορεί να πάρει ο 27χρονος Βραζιλιάνος για να συνεχίσει την καριέρα του στο υψηλότερο επίπεδο: είτε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα είτε να πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ για να γίνει ο αντί-Ρονάλντο έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση!

Οι Καταλανοί έχουν ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις, έχοντας στείλει άνθρωπό τους (τον Άντρε Κάρι) στο Λονδίνο για να συναντήσει τον πατέρα του παίκτη και να τον "ψήσει" για την επιστροφή, ενώ αν οι Καταλανοί δεν δώσουν τα 200.000.000 ευρώ, τότε ο... κλήρος θα πέσει στην Ρεάλ για να τον κάνει δικό της!

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ