ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε δάκρυα για τον τραυματισμό του (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε δάκρυα για τον τραυματισμό του (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ ξέσπασε σε δάκρυα λόγω του τραυματισμού του στη γιορτή που έκανε για τα 27α γενέθλιά του και υποστήριξε ότι το καλύτερο δώρο για τον ίδιο θα ήταν ένα νέο μετατάρσιο. (VIDEO)

Την Τρίτη (5/2) γίνεται 27 ετών, αλλά γιόρτασε τα γενέθλιά του δύο ημέρες νωρίτερα - την Κυριακή (3/2) - μαζί με συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο της Παρί Σεν-Ζερμέν και φίλους στο "Παβιγιόν Γκαμπριέλ" στο Παρίσι. Ο Νεϊμάρ ευχαρίστησε τους καλεσμένους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του, αλλά όταν πήρε το λόγο "λύγισε" και ξέσπασε σε δάκρυα.

Αφορμή ο τραυματισμός του στο ματς της 23ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τη Στρασμπούρ για το Coupe de France, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για δέκα εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος σταρ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, υποστήριξε ότι κουράστηκε από τους συνεχόμενους τραυματισμούς και ξεκαθάρισε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι θα ήθελε ως δώρο ένα νέο μετατάρσιο.

"Αυτό που θα ήθελα για δώρο γενεθλίων είναι ένα νέο μετατάρσιο για να μπορώ να είμαι στο γήπεδο και να παλεύω γι' αυτό που αγαπώ περισσότερο, να παίζω δηλαδή ποδόσφαιρο. Είναι σκληρό να είσαι με τις πατερίτσες όλη την ώρα, κάθε αθλητής που το έχει περάσει γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι", υποστήριξε ο "Νέι".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ