ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ έβγαλε δημόσια το καπέλο στον Φιρμίνο

Liverpool's James Milner, left, moves the ball away from PSG's Neymar, second right, during the Champions League Group C soccer match between Liverpool and Paris-Saint-Germain at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool's James Milner, left, moves the ball away from PSG's Neymar, second right, during the Champions League Group C soccer match between Liverpool and Paris-Saint-Germain at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Νεϊμάρ έχει κατηγορήθε πολλάκις για την αλαζονεία του στο χορτάρι, ωστόσο αμέσως μετα την ήττα από την Λίβερπουλ στο "Άνφιλντ" έδειξε την κλάση του και εκτός γηπέδου (PHOTO).

Η αδρεναλίνη είχε φτάσει στα ύψη στο φινάλε του Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα ματς που η πρωταθλήτρια Γαλλίας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με τους Μενιέ και Εμπαπέ αλλά απέτυχε να φύγει με βαθμό από το "Άνφιλντ" λόγω του γκολ του Φιρμίνο στο 92'.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα, καθώς είχε χτυπήσει στο ματς με την Τότεναμ (στο μάτι) και δεν ήταν απολύτως έτοιμος, και κατάφερε να παίξει καταλυτικό ρόλο, με την ανταμοιβή του να έρχεται μάλιστα και από έναν αντίπαλο.

Όχι μάλιστα όποιον και όποιον αλλά τον "πολύ" Νεϊμάρ, με τον σούπερ σταρ της Παρί και της εθνικής Βραζιλίας να δείχνει πως ξέρει να εκτιμάει τους σπουδαίους συναδέλφους του, προβαίνοντας σε μία καθόλα ευγενική χειρονομία.

Την ώρα που ήταν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και περνούσε πίσω από τον Φιρμίνο που έδινε συνέντευξη, δεν δίστασε να τον διακόψει για να τον αγκαλιάσει και να του δώσει συγχαρητήρια: "Μπράβο, έπαιξες σπουδαία", ήταν τα λόγια του Νεϊμαρ.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ