ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νεϊμάρ άνοιξε την πόρτα της Premier League και "συμφώνησε" με τον πρόεδρο Μπέκαμ

PSG forward Neymar looks on during warm up before a Group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday Oct. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Neymar looks on during warm up before a Group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday Oct. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ απάντησε σε ερωτήσεις διάφορων σταρ του ποδοσφαίρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στην Αγγλία, αλλά και τις ΗΠΑ για την ομάδα του Μπέκαμ.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί της Μάντσεστερ Σίτι ήταν μεταξύ των διάσημων σταρ του ποδοσφαίρου που κάλεσε των Νεϊμάρ να του απαντήσει μέσω Youtube για το αν θα έπαιζε κάποια στιγμή στην Premier League:

" Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, αλλά πιστεύω ότι κάθε μεγάλος παίκτης, κάποια μέρα, πρέπει να παίξει στην Αγγλία.

Είναι μεγάλη πρόκληση, μία από τις μεγαλύτερες στο κόσμο..." είπε ο Βραζιλιάνος της Παρί στον Γάλλο αριστερό μπακ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Νεϊμάρ άνοιξε την πόρτα της Premier League και "συμφώνησε" με τον πρόεδρο Μπέκαμ

Πέραν, όμως, του Μεντί ερώτηση στον Νεϊμάρ έστειλε και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, βασικά ο Άγγλος δεν έστειλε ερώτηση αλλά παρακάλεσε τον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας να έρθει στην ομάδα του στο Μαϊάμι όταν ολοκληρώσει την πορεία του στην Ευρώπη: " Ντέιβιντ, έκλεισε! Θα έρθω στο Μαϊάμι, στην πόλη σου, στην ομάδα του."

Ο Νεϊμάρ άνοιξε την πόρτα της Premier League και "συμφώνησε" με τον πρόεδρο Μπέκαμ

Επισημαίνουμε ότι το συγκεκριμένο video έχει "κατέβει" από τον λογαριασμό του "Νέι", ωστόσο η Daily Mail πρόλαβε να "κόψει" στιγμές από τις ερωτήσεις που έγιναν στον 26χρονο και είδατε παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ