ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπουφόν "μαγεύει" τον Εμπαπέ με πατρικές συμβουλές πριν το ματς!

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Marseille at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Marseille at the Velodrome Stadium in Marseille, France, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Όσοι αναρωτιούνται πώς κατάφερε ο Εμπαπέ να σκοράρει κόντρα στην Μαρσέιγ πριν κλείσει 4' στο χορτάρι, ίσως να βρουν την απάντηση σε αυτά που του είπε ο Μπουφόν στην προθέρμανση (VIDEO).

Το παιδί-θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ, "χτύπησε" και πάλι καθώς έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν απέναντι στην Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ" παρότι ο Τόμας Τούχελ τον άφησε στον πάγκο στην αρχή του ντέρμπι.

Τι έκανε; Μπήκε στο ματς στο 62' και μετά από 3 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των πρωταθλητών Γαλλίας, ενώ στο 90' από εκείνον άρχισε η φάση που έφερε το γκολ του Ντράξλερ και έκλεισε το σκορ.

Όλα αυτά μάλιστα από έναν παίκτη που δεν έχει κλείσει ακόμα τα 20 του χρόνια! Πέρα πάντως από το κρεσέντο του στην Μασσαλία ( πρώτος σκόρερ στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 10 γκολ), ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας αποθεώνεται στα social media και για έναν ακόμα λόγο.

Αυτός είναι η τεράστια προσοχή που δίνει στον Τζανλουίτζι Μπουφόν, όταν ο 40χρονος κίπερ της Παρί (αναπληρωματικός στο ματς με τους Μασσαλούς) του προσέφερε συμβουλές κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΦΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΠΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ