ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Καβάνι έπαιξε μπάλα με τον μικρό Αμίρ και έστειλε μήνυμα ζωής

Ο Καβάνι έπαιξε μπάλα με τον μικρό Αμίρ και έστειλε μήνυμα ζωής

Ο Έντινσον Καβάνι έζησε μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες στην καριέρα του σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, παίζοντας με έναν νικητή της ζωής, τον μικρό Αμίρ (VIDEO).

Ένα όνειρο πολλών χρόνων του νεαρού Αμίρ, παιδιού από το Καζακστάν που γεννήθηκε χωρίς πόδια, φρόντισε να εκπληρώσει ο Έντινσον Καβάνι σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο μικρός Αμίρ επισκέφτηκε το "Παρκ Ντε Πρενς", έχοντας ταξιδέψει στο Παρίσι μέσω του PSG Foundation (ίδρυμα που δίνει την ευκαιρία σε παιδιά να ζήσουν τα όνειρά τους μέσω του ποδοσφαίρου), και ο Ουρουγουανός στράικερ ήταν εκείνος που έπαιξε μαζί του για να του χαρίσει μία μοναδική εμπειρία.

Ανάλογα δυνατά συναισθήματα βίωσε πάντως και ο "Matador", ο οποίος ανέβασε το σχετικό video στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και έκανε το εξής σχόλιο: " Σήμερα 31 Οκτωβρίου έζησα μία από τις πιο συγκινητικές και εκπληκτικές εμπειρίες της ζωής μου. Η δύναμη της θέλησης".

Πέρα από τον Καβάνι, o μικρός Αμίρ συναντήθηκε και με τους Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα μετά την περιήγησή του στο εσωτερικό του γηπέδου (έβγαλε και φωτογραφία μαζί τους) ενώ ως δώρο πήρε την εντός και εκτός έδρας φετινή εμφάνιση των πρωταθλητών Γαλλίας καθώς και υπογεγραμμένη μπάλα από όλους τους παίκτες του Τόμας Τούχελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ