ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Ινιέστα αποκάλυψε στον Ματουιντί τον διάδοχό του

Ο Ινιέστα αποκάλυψε στον Ματουιντί τον διάδοχό του

Ο Αντρές Ινιέστα αποκάλυψε στον Μπλεζ Ματουιντί, στο περιθώριο της αναμέτρησης Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπαρτσελόνα, ποιον παίκτη της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας βλέπει ως διάδοχό του.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν συνέτριψε με 4-0 την Μπαρτσελόνα κι απέκτησε πανίσχυρο προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, με τον Αντρές Ινιέστα να εξομολογείται στον Μπλεζ Ματουιντί, ποιον θεωρεί ως διάδοχό του.

Ο 29χρονος διεθνής Γάλλος μέσος της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας αποκάλυψε σε συνέντευξή του τη συνομιλία με τον Αντρές Ινιέστα, ενόσω ο 24χρονος διεθνής Ιταλός μέσος της Παρί, Μάρκο Βεράτι, βρισκόταν στο έδαφος λόγω τραυματισμού:

"Τι θυμάμαι από το ματς; Θυμάμαι κάτι που είπα στον Ινιέστα. Όταν ο Βεράτι ήταν πεσμένος κάτω, του είπα ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο διάδοχός του. Μου είπε, ναι αυτό νομίζω.

Ο Ινιέστα είναι απίστευτος παίκτης, είναι σε μια ηλικία, αλλά κάνει σπουδαία πράγματα. Είμαστε πολύ τυχεροί που που έχουμε ως διάδοχό του, τον Μάρκο", υποστήριξε Ματουιντί στη συνέντευξή του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ