ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την αντίδραση του Νεϊμάρ για το τάκλιν του Καβάνι

PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar, right, celebrates with teammate Edinson Cavani, right, and Kylian Mbappe, center, during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ρωτήθηκε για το αν το τάκλιν του Καβάνι στον Νεϊμάρ θα επηρεάσει το κλίμα στην Παρί. Ο Γάλλος αποκάλυψε πώς σχολίασε ο Βραζιλιάνος το περιστατικό.

Νεϊμάρ και Καβάνι μονομάχησαν στο Βραζιλία - Ουρουγουάη με τον υψηλόσωμο φορ να κάνει τάκλιν στον σούπερ σταρ της Παρί.

Επειδή οι δυο τους κατά την έλευση του Νεϊμάρ στο Παρίσι είχαν θέματα μεταξύ τους, κυρίως σχετικά με το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι, πολλοί πίστεψαν ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ίσως γεννήσει μία νέα κρίση.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, λοιπόν, ερωτηθείς για το αν θα επηρεαστεί το κλίμα στην ομάδα του Τούχελ εξαιτίας του προαναφερθέντος σκηνικού, απάντησε: " Δεν πρόκειται να επηρεάσει την Παρί..."

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Γάλλο σταρ σε συζήτηση που είχε με τον "Νέι", η αντίδραση του Βραζιλιάνου ήταν να γελάσει: " Ο Καβάνι είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, είναι πολύ καλός για την Παρί κι αυτό που συνέβη με τον Νεϊμάρ... Του έστειλα μήνυμα με το βίντεο και γέλασε. Δεν είναι τίποτα."

Επίσης, ο Εμπαπέ σημείωσε: " Αμφότεροι υπερασπιζόντουσαν τις εθνικές τους ομάδες και τα πήγαν περίφημα. Αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει την Παρί, θα αγκαλιαστούν και θα σκοράρουν γκολ μαζί."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ