ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ο Αλ Κελαϊφί προσπάθησε να "λαδώσει" τον Καβάνι

Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Edinson Cavani, left, and Neymar look on prior to shoot a free kick during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, υποσχέθηκε στον Καβάνι μπόνους ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για να μην εκτελεί εκείνος τα πέναλτι και ο Ουρουγουανός το αρνήθηκε!

Ένα αφιέρωμα σε όλα όσα έχουν συμβεί από την ημέρα που πήγε ο Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι και σήμερα ετοίμασε η "El Pais". Σε αυτό υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες από την άφιξη του Βραζιλιάνου στην ομάδα μέχρι και το επεισόδιο με τον Καβάνι.

Η μεγάλη αποκάλυψη που γίνεται στο συγκεκριμένο άρθρο είναι η κίνηση που έκανε ο Αλ Κελαϊφί στην προσπάθειά του να έχει όλους τους παίκτες ικανοποιημένους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η "El Pais" ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, θέλησε να δώσει μία λύση με τη... βοήθεια των χρημάτων. Το πρόβλημα του μπόνους για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ το οποίο διεκδικούν οι δύο σούπερ σταρ αποφάσισε να το δώσει ούτως ή άλλως στον Καβάνι υπό έναν όρο, να μην εκτελεί εκείνος τα πέναλτι.

Φυσικά, η συγκεκριμένη πρόταση μόνο τυχαία δεν ήταν αφού η κόντρα των δύο παικτών ξεκίνησε από την εκτέλεση ενός πέναλτι στο ντέρμπι με τη Λιόν το οποίο ήθελε να εκτελέσει ο Νεϊμάρ, αλλά δεν τον άφησε ο Καβάνι.

Η απάντηση του Ουρουγουανού επιθετικού στην πρόταση που του έγινε από τον Αλ Κελαϊφί ήταν αρνητική. Μάλιστα, ο Καβάνι δεν θέλησε να μπει καν σε διαπραγματεύσεις αφού θεώρησε ότι εκείνος πρέπει να εκτελεί τα πέναλτι αφού είναι τέσσερα χρόνια στην ομάδα και παράλληλα ένας από τους αρχηγούς της.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν έβαλαν τους Τιάγκο Σίλβα και Τιάγκο Μότα σε ρόλο ειρηνευτικής δύναμης για να μπορέσουν να φέρουν τους δύο άσους πιο κοντά. Πάντως, η "El Pais" αφήνει υπαινιγμούς και για το εάν ο Νεϊμάρ ήταν όντως τραυματίας (δήλωσε ότι πονούσε στο δεξί πόδι) όταν αποκλείστηκε από την αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς με την Μονπελιέ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση και έμεινε στο 0-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νεϊμάρ "κόπηκε" από την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν
Ζήτησε συγγνώμη ο Νεϊμάρ
Πρώτη απώλεια για την Παρί Σεν-Ζερμέν
O Νεϊμάρ κερδίζει 100.000 ευρώ την ημέρα!

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ