ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ντε Λιχτ: Προβάδισμα της Παρί για την απόκτησή του

Ajax's Daley Blind and captain Matthijs de Ligt, right, celebrate their team's 1-0 win after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Ajax's Daley Blind and captain Matthijs de Ligt, right, celebrate their team's 1-0 win after the Champions League semifinal first leg soccer match between Tottenham Hotspur and Ajax at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, April 30, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ.

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα του μεταγραφικού καλοκαιριού. Ο Ματάις Ντε Λιχτ αναμένεται σύντομα να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη τα σενάρια για εκείνον είναι πολλά.

Στις 12 Αυγούστου ο στόπερ του Άγιαξ θα κλείσει τα 20του χρόνια, ώστοσο πιθανότατα πριν από αυτή την ημερομηνία θα αγωνίζεται σε άλλον σύλλογο.

Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι τέσσερις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί πιο έντονα από τις υπόλοιπες και σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μία εξ αυτών έχει προβάδισμα. Πρόκειται για την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει κερδίσει πόντους το τελευταίο διάστημα.

Πώς συνέβη αυτό; Η σχέση του Μίνο Ραϊόλα ο οποίος εκπροσωπεί τον παίκτη με τον Λεονάρντο φαίνεται ότι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, είχε συναντήσεις με τον Μίνο Ραϊόλα, ωστόσο αυτές αναμένεται σύντομα να τις αναλάβει ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ο οποίος θα επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Λεονάρντο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ραϊόλα και είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόκτηση των Ιμπραχίμοβιτς και Μάχγουελ στη γαλλική ομάδα. Τότε ο Βραζιλιάνος ήταν τεχνικός διευθυντής της Παρί, πόστο που αναμένεται να αναλάβει ξανά σύντομα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ