ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Τότε κατάλαβα ότι είχα γίνει διάσημος"

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στον συμπατριώτη του Ρονάλντο, την στιγμή που κατάλαβε ότι είχε γίνει διάσημος.

Ο Νεϊμάρ είναι ένας από τους διασημότερους και πλουσιότερους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό "France Football" κατατάσσεται στους πέντε καλύτερα αμειβόμενους παίκτες βάζοντας στον λογαριασμό του 91.500.00 ευρώ. Βέβαια και εκείνος, όπως πολλοί, πριν ακόμη γίνει αστέρας, ξεκίνησε από τα χαμηλά και πέρασε μία φάση στην ζωή του που λίγοι τον αναγνώριζαν.

Έτσι, ο Νεϊμάρ διηγήθηκε στον Ρονάλντο (το Φαινόμενο) στο βραζιλιάνικο κανάλι "Otro" μία ιστορία, από τότε που έπαιζε για την πρώτη του ομάδα, την βραζιλιάνικη Σάντος. Συγκεκριμένα, για την στιγμή που κατάλαβε ότι πλέον είχε γίνει διάσημος: "Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε την επίδραση που έχουμε στον κόσμο. Το κατάλαβα στην Σάντος, τότε κατάλαβα ότι είχα γίνει διάσημος.

Στην ομάδα ήμασταν καλά και σκοράραμε. Ήθελα να αγοράσω ένα iPod μία Τρίτη. Ένα παιδί μου ζήτησε μία φωτογραφία και με έδειχνε στους φίλους του. Πήγα πίσω στο μαγαζί και ξαφνικά οι πόρτες κλείδωσαν. Πλήθος είχε μαζευτεί στην είσοδο και ο διευθυντής με φυγάδευσε από πίσω".

Ο Ρονάλντο μίλησε και εκείνος για την δική του εμπειρία με την επίδραση που είχε στον κόσμο. Μάλιστα, αναφέρθηκε στην μίμηση από πολλά παιδιά του χαρακτηριστικού κουρέματος του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002: "Είναι τρομακτικό, ονειρεύεσαι να γίνεις ποδοσφαιριστής, είσαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και ξαφνικά γίνεσαι είδωλο εκατοντάδων παιδιών".

Brazil forward Ronaldo celebrates with the Brazilian flag after they defeated Germany 2-0 in the 2002 World Cup final Sunday, June 30, 2002 in Yokohama, Japan. (AP Photo/Amy Sancetta)
Brazil forward Ronaldo celebrates with the Brazilian flag after they defeated Germany 2-0 in the 2002 World Cup final Sunday, June 30, 2002 in Yokohama, Japan. (AP Photo/Amy Sancetta) AP

Τέλος, το Φαινόμενο παρότρυνε τον Νεϊμάρ να συνεχίσει αυτό που κάνει και να αποτελεί παράδειγμα για τα μικρά παιδιά: "Είναι μεγάλη ευθύνη, τα παιδιά σε αγαπάνε, συνέχισε έτσι, είναι η κληρονομιά μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ο Πελέ έκανε τον Εμπαπέ... Βραζιλιάνο σε ιστορικό ραντεβού!
Γκατούζο σε δημοσιογράφο: "Βλέπεις τα ματς με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι"!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ