ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Τα εμπόδια δεν μπορούν να σε σταματήσουν"

Marseille's Hiroki Sakai, left, challenges for the ball with PSG's Neymar during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Hiroki Sakai, left, challenges for the ball with PSG's Neymar during the League One soccer match between Marseille and Paris Saint-Germain, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Oct. 22, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Στον σοβαρό του τραυματισμό στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού αναφέρθηκε ο Νεϊμάρ με post του στο instagram και έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επιστροφή του στα γήπεδα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νεϊμάρ έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο, με την ανησυχία να εντείνεται στα ''στρατόπεδα'' των Παρί Σεν Ζερμέν και εθνική Βραζιλίας.

Ο Νοτιοαμερικανός τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο σε φάση με τον Μπουνά Σαρ. Ο παίκτης της Μαρσέιγ δεν είχε εμπλοκή στη φάση, απλώς ο Νεϊμάρ στραβοπάτησε και "γύρισε" τον αστράγαλό του στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μετά από αρκετή σπέκουλα για τον τρόπο αποθεραπείας του - αρχική διαρροή πληροφοριών που έφεραν τον Βραζιλιάνο να αποφασίζει τη χειρουργική οδό και μετέπειτα διάψευση αυτών από τον Ουνάι Έμερι - η Παρί Σεν-Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε ότι ο Βραζιλιάνος εξετάστηκε από τα ιατρικά επιτελεία της ομάδας και της εθνικής Βραζιλίας κι αποφάσισε να επιλέξει το χειρουργείο.

Ο 26χρονος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. "Τα εμπόδια δεν μπορούν να σε σταματήσουν. Αν βρεις έναν τοίχο μην τα παρατήσεις. Βρες έναν τρόπο να σκαρφαλώσεις" ανέφερε.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ