ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για το China Summer Tour

PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε τη λίστα με τους 33 ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στο China Summer Tour, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Τόμας Τούχελ.

Κανονικά στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν για το China Summer Tour βρίσκεται ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Αποτέλεσμα, ο Τόμας Τούχελ να τον συμπεριλάβει κανονικά στους 33 ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στην περιοδεία της Παρί στις πόλεις Shenzhen, Macao and Suzhou από τις 23 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μοτίνγκ, Άνχελ ντι Μαρία, Μαρκίνιος, Λεάντρο Παρέδες και Τιαγκο Σίλβα θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 31 Ιουλίου, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Βέβαια, η ανακοίνωση των Παριζιάνων αναφέρει πως ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει την αποθεραπεία στην Κίνα, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί στα φιλικά απέναντι σε Ίντερ, Εσπανιόλ και Sydney FC.

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρεάλ: Συζητήσεις με την Παρί για τράμπα Μπέιλ - Νεϊμάρ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κίνηση μέσω Ζάχαβι για Νεϊμάρ με 90 εκατ. και Μπέιλ
Μπαρτσελόνα: Έχασε το 16χρονο ταλέντο με τους 1,6 εκατ. followers
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ