ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ σε δημοσιογράφους: "Μη μου πρήζετε τ' αρχ..." (VIDEO)

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, επέστρεψε στη Βαρκελώνη για θεραπεία μετά τον τραυματισμό του κι εξερράγη όταν ρωτήθηκε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Στη Βαρκελώνη επέστρεψε με πατερίτσες ο Νεϊμάρ για να υποβληθεί σε θεραπεία, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες και θα χάσει τα ματς των "16" του Champions League εκεί που η Παρί Σεν Ζερμέν θα κοντραριστεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12/2 και 6/3).

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον 26χρονο Βραζιλιάνο σταρ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, καθώς η φημολογία συνεχίζει να αιωρείται στα ρεπορτάζ της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου.

Ο "Νέι" τότε εξερράγη. "Μην μου πρήζετε τ' αρχ...", είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον περικύκλωσαν για μία δήλωση.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ