ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πόσο με ταράζει η ήττα"

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νεϊμάρ με ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρθηκε στην ήττα της Παρί Σεν-Ζερμέν από τη Ρεν και πόσο τον ενόχλησε η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας.

Ο Νεϊμάρ επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, σκόραρε, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα του το Κύπελλο Γαλλίας και μετά το τέλος της αναμέτρησης ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής με την επίθεση του σε έναν οπαδό της Ρεν.

Ο ίδιος γράφοντας στο λογαριασμό του στο facebook αναφέρθηκε στο πόσο τον στεναχωρεί κάθε ήττα χωρίς όμως να αναφερθεί στο περιστατικό όπου ο ίδιος ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής με την επίθεση του σε φίλαθλο κατά τη διάρκεια της απονομής.

Ο ποδοσφαιριστής, πάντως, έγραψε στα social media:

«Σε κανέναν δεν αρέσει η ήττα. Ωστόσο, όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο ανταγωνιστικός είμαι και πόσο με ταράζει μια ήττα. Και αυτό, όμως, είναι κομμάτι της ζωής ενός αθλητή. Μας κάνει να ωριμάζουμε, να σκεφτόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα ξανά, που σκόραρα, αισθάνθηκα ωραία στο γήπεδο, όμως, το κυρίαρχο συναίσθημα είναι η λύπη...».

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ