ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νειμάρ: "Ο καθένας θα ήθελε να παίξει στη Ρεάλ"

PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Neymar celebrates after scoring the opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Guingamp at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Jan. 19, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νειμάρ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή στη καριέρα του την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δηλώνει χαρούμενος στο Παρίσι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη οι φήμες για μετακίνηση του από τη "Πόλη του Φωτός" το καλοκαίρι πληθαίνουν. Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επίκειται επιστροφή στη La Liga, είτε αγωνιζόμενος ξανά με την Μπαρσελόνα, είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνουν την εμφάνιση τους ολοένα και συχνότερα, όπως φυσικά και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σε ερώτηση του "Globo TV" που αφορά το μέλλον του Νειμάρ με μία ενδεχόμενη μετακίνηση του στην Μαδρίτη, εκείνος δεν απέκλεισε τίποτα, εκθειάζοντας την Ρεάλ, αλλά δηλώνοντας και χαρούμενος στη πόλη του Παρισιού.

"Κάθε παίκτης που συνδέεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα αισθανόταν μία έλξη. Ηρεμήστε, δεν λέω ότι θα πάω στη Μαδρίτη, είμαι ευχαριστημένος στο Παρίσι, αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Η Ρεάλ είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη, αλλά σήμερα βλέπω τον εαυτό μου στο Παρίσι".

Σε επόμενη ερώτηση για την προηγούμενη του ομάδα, ο Νειμάρ αναφέρθηκε στην Μπαρσελόνα ως ένα όνειρο ζωής που έγινε αληθινό. "Ο στόχος μου ήταν να παίξω στην Μπαρσελόνα, ήταν το όνειρο που πέτυχα, το ήθελα από μικρό παιδί και το πέτυχα, νιώθω ολοκληρωμένος".

Τέλος, ο Βραζιλιάνος σταρ θέλοντας να δείξει πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, προκειμένου να "ηρεμήσει" τα ερωτήματα του Τύπου τόνισε τα εξής: "Η ζωή ενός ποδοσφαιριστή κινείται γρήγορα. Πράγματα συμβαίνουν απρόσμενες στιγμές και κανένας δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον. Σήμερα είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, έχω μάτια μόνο για τη Παρί."

Photo Credits: AP Photo/Michel Euler

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ