ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Ήθελα να φύγω από την Παρί, δυστυχώς δεν με άφησαν"

PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Νεϊμάρ έδωσε απαντήσεις στο γήπεδο με το εκπληκτικό νικητήριο γκολ του στο 92' απέναντι στην Στρασμπούρ αλλά και έξω από αυτό, μιλώντας για την έντονη επιθυμία που είχε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Αποφασισμένος να κλείσει στόματα ήταν ο Νεϊμάρ στο πρώτο του παιχνίδι φέτος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και τα κατάφερε.

Παρά το γεγονός πως αντιμετωπίστηκε ως... εχθρός από μεγάλο μέρος των οπαδών της ομάδας του ελέω της επιθυμίας που είχε εκφράσει να πάρει μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα (υπήρχαν υβριστικά πανό ενώ ακούστηκαν και χυδαία συνθήματα εις βάρος του), εκείνος έδειξε πως έχει στόφα μεγάλου παίκτη χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με εξωπραγματικό γκολ στο 92'.

Λίγη ώρα αργότερα, ερωτηθείς στη μεικτή ζώνη για το μεγάλο ματς που έκανε στο ντεμπούτο του στη φετινή Ligue 1 αλλά και τον πόλεμο που του έγινε από την εξέδρα, ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε πως ήθελε πραγματικά να φύγει το καλοκαίρι.

"Όλοι ξέρουν πως ήθελα να φύγω, το είχα καταστήσει σαφές. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, όλοι ξέρουν τι συνέβη. Δεν έχω τίποτα κόντρα στην Παρί και στους οπαδούς της.

PSG's Neymar, right, vies for the ball with Strasbourg's Lamine Kone during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar, right, vies for the ball with Strasbourg's Lamine Kone during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Εάν δεν αισθάνεσαι καλά στη δουλειά σου, ψάχνεις κάτι άλλο", τόνισε ο 27χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και πρόσθεσε:

"Υπήρχαν προσωπικοί λόγοι, είχα τους λόγους μου για να φύγω, δυστυχώς δεν μου το επέτρεψαν. Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που μιλάω, τώρα σκέφτομαι μόνο την Παρί Σεν Ζερμέν".

Από την πλευρά του ο Τόμας Τούχελ υποστήριξε πως η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν δύσκολη τόσο για τον Νεϊμάρ όσο και για τους οπαδούς: "Δεν ήταν εύκολο, ο Νεϊμάρ είναι ευαίσθητο παιδί. Δεν ήταν όμως εύκολο ούτε για τους οπαδούς κατά τη διάρκεια των μεταγραφών.

Δεν θέλω να κρίνω αυτές τις αντιδράσεις. Μπορεί να παίξει καλύτερα, να κάνει περισσότερες ντρίμπλες και επιταχύνσεις, έχει όμως ανάγκη από περισσότερα ματς για να βρει ρυθμό".

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί - Στρασμπούρ 1-0: Ο Νεϊμάρ έγινε με γκολάρα ο ήρωας της Παρί
Παρί: Υβριστικά συνθήματα κατά του Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ