ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: "Γι' αυτό έφυγα απ' την Μπαρτσελόνα"

Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Neymar speaks with a teammate in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νεϊμάρ εξήγησε στο "Fox Sports" τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να αφήσει την Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αποκάλυψε με ποιον παίκτη θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί του στο μέλλον.

Ο Νεϊμάρ, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Μπαρτσελόνα, αποφάσισε το 2017 να αφήσει τους "μπλαουγκράνα". Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε το ποσό-ρεκόρ των 222.000.000 ευρώ στους Καταλανούς για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ.

Ο 27χρονος επιθετικός εξήγησε με συνέντευξη του στο "Fox Sports" γιατί πήρε τότε αυτή την απόφαση και μετακόμισε στο Παρίσι: "Ο λόγος ήταν η πρόκληση, η πρόκληση της νίκης. Έψαχνα για κάτι καινούργιο, ήθελα να βρω νέες δυσκολίες. Πάντα είχα μία πρόκληση στην Μπαρτσελόνα".

Έπειτα συμπλήρωσε ότι μεν αγαπάει ακόμη τους "μπλαουγκράνα", αλλά ήθελε κάτι πιο δύσκολο στην καριέρα του: "Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα και είμαι παθιασμένος μαζί της μέχρι και σήμερα. Μιλάω στους παλιούς μου συμπαίκτες μέχρι και σήμερα. Αλλά αισθάνθηκα ότι σε αυτό το σημείο της καριέρας μου ήθελα κάτι πιο δύσκολο".

Επίσης, δεν απέφυγε να αναφερθεί και στον παίκτη με τον οποίο θα ήθελε να αγωνιστεί μαζί του στο μέλλον "Ο Αζάρ είναι αυτός, είναι διαφορετικός νομίζω και έχει ένα στιλ παιχνιδιού παρόμοιο με το δικό μου". Ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το όνομα και των δύο έχει ακουστεί από τα Μέσα για μετακίνηση τους στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κατά Πέρεθ: "Φύγε τώρα"
Μπαρτσελόνα: Ο Βιλανόβα έπεισε τον Μέσι να μείνει, έξι μέρες πριν πεθάνει
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ