ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μυστηριώδης κλοπή σε υλικό συνέντευξης του Νεϊμάρ

Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Red Star's El Fardou Ben Nabouhane, left, tries to stop PSG forward Neymar during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον Νεϊμάρ για το μέλλον του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστήριξε ότι εκλάπη το υλικό από όχημά του κι η προγραμματισμένη για την Δευτέρα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί!

Μπορεί ο Νεϊμάρ να επέστρεψε στο Παρίσι - δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του με τον Λεονάρντο και οι πληροφορίες αναφέρουν επικράτησε ιδιαίτερη ένταση λόγω των πιέσεων του ποδοσφαιριστή γι' αποχώρηση - αλλά η προγραμματισμένη για σήμερα μετάδοση της συνέντευξης που παραχώρησε στη Βραζιλία αναβλήθηκε.

Όπως εξήγησε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος που μίλησε αποκλειστικά με τον συμπατριώτη του σταρ της γαλλικής ομάδας, Πάουλο Βεργκέιρο, το υλικό εκλάπη από το όχημά του, το οποίο παραβιάστηκε!

Η πρώτη συνέντευξη έγινε την προηγούμενη Πέμπτη (11/7) με το Νέι όμως να θέτει ως προϋπόθεση να μην ερωτηθεί για τα προβλήματα που έχει με την Παρί Σεν-Ζερμέν και τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης.

Ωστόσο, ύστερα από επιμονή του δημοσιογράφου έγινε και δεύτερη συνέντευξη το Σάββατο (13/7), στην οποία ο Βραζιλιάνος "δίνει αρκετές πληροφορίες για το μέλλον του". Η εταιρία παραγωγής δεσμεύτηκε να εξαντλήσει όλους τους διαθέσιμους τρόπους για ν' ανακτήσει το υλικό.

Το σίγουρο είναι ότι η προγραμματισμένη για σήμερα εκπομπή δεν θα μεταδοθεί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ