ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μπαράζ δημοσιευμάτων για την επιστροφή του Νεϊμάρ

PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar reacts after falling during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία θέλουν τον Νεϊμάρ να επιστρέφει νωρίτερα του αναμενόμενου και η Παρί Σεν Ζερμέν δεν τα διέψευσε. Ποια παιχνίδια είναι πιθανό να προλάβει ο Βραζιλιάνος.

Ένα μπαράζ δημοσιευμάτων είχαμε από το βράδυ της Πέμπτης μέχρι και το πρωί της Παρασκευής (30/3) σχετικά με τον Νεϊμάρ. Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο συμπατριώτης τους θα επιστρέψει νωρίτερα του αναμενόμενου και όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί.

Γάλλοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να ρωτήσουν σχετικά την Παρί Σεν Ζερμέν με τη γαλλική ομάδα να μη διαψεύδει τις φήμες.

Συγκεκριμένα, άνθρωπος της τόνισε ότι η ακριβής ημερομηνία για την επιστροφή του Νεϊμάρ θα γίνει γνωστή στα μέσα του Απριλίου όταν και θα γυρίσει στο Παρίσι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Πάντως, οι Βραζιλιάνοι δείχνουν να έχουν καλύτερη πληροφόρηση και τονίζουν πως ο συμπατριώτης τους θα προλάβει να παίξει παιχνίδια πριν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αυτό θα συμβεί είτε στις αναμετρήσεις με την Αμιάν και τη Ρεν για το πρωτάθλημα, είτε στα ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Από την πλευρά της πάντως η Παρί Σεν Ζερμέν τόνισε ότι δεν θα βιαστεί για την επιστροφή του Βραζιλιάνου στους αγώνες αφού δε θέλει να πάρει κάποιο ρίσκο.

Την ίδια ώρα όμως, ο Νεϊμάρ θέλει όχι απλά να παίξει το συντομότερο δυνατό αλλά να είναι και σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ