ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Μόνο η Μπάρτσα "σώζει" τον Νεϊμάρ από την προετοιμασία της Παρί

PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Neymar reacts after missing a scoring chance during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nice at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 4, 2019. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Νεϊμάρ αναμένεται ν' ακολουθήσει κανονικά την Παρί Σεν Ζερμέν στο τουρ που θα πραγματοποιήσει στην Κίνα το βαθύπλουτο ποδοσφαιρικό κλαμπ από την Τρίτη (23/7).

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναχωρεί στις 23/7 με προορισμό την Κίνα, εκεί όπου θα παίξει δύο φιλικά. Σύμφωνα με την ισπανική AS ο Νεϊμάρ υπολογίζεται κανονικά στην αποστολή που θα πάρει μαζί του ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Ο "Νέι" που σύμφωνα με τους Παριζιάνους ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών ενόψει της νέα σεζόν, αναμένεται να είναι στην γαλλική πρωτεύουσα στις 21 Ιουλίου και θα συναντηθεί με τους συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά τα όσα συνέβησαν.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο μόνος τρόπος να μην πάει ο Νεϊμάρ στην Κίνα είναι να προλάβει να τον αγοράσει η Μπάρτσα στις ημέρες που απομένουν μέχρι το ταξίδι. Οι Καταλανοί για τον πρώην παίκτη τους προσφέρουν χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, ωστόσο η Παρί παραμένει σκληρή στις διαπραγματεύσεις.

Εφόσον φύγει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με την ομάδα του στην Κίνα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Τόμας Τούχελ θα του δώσει συμμετοχή στα φιλικά. Στις 27 Ιουλίου, μάλιστα, η Παρί θα παίξει με την Ίντερ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ