ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Με βίλα στη Σαρδηνία δωροδόκησε τον Βάλκε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί"

"Με βίλα στη Σαρδηνία δωροδόκησε τον Βάλκε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί"

Νέες κατηγορίες για τον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, ο ζάπλουτος άνδρας από το Κατάρ δωροδόκησε με βίλα στη Σαρδηνία τον πρώην γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε.

Μια βίλα στη Σαρδηνία αξίας 7 εκατ. ευρώ ήταν το δώρο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί στον πρώην γενικό γραμματέα της FIFA, Ζερόμ Βάλκε, στην προσπάθειά του να τον δωροδοκήσει, προκειμένου ο πρώτος, ιδιοκτήτης της Παρί Σεν-Ζερμέν και Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού δικτύου "BeIN Sports", να αποκτήσει τα δικαιώματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 και του 2030.

Σύμφωνα με τους Ελβετούς Εισαγγελείς, τη βίλα στο Πόρτο Σέρβο, στη βόρεια Σαρδηνία, χρησιμοποιούσε ο Βάλκε, ο οποίος εργαζόταν στη FIFA από το 2007 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016, οπότε και απολύθηκε με την κατηγορία της διαφθοράς.

Πάντως ο δικηγόρος του Βάλκε, Ceccaldi Stéphane, ισχυρίστηκε ότι όντως ο πελάτης του έχει κάνει χρήση της βίλας, αλλά ότι πλήρωνε ενοίκιο γι' αυτό.  Ο ίδιος ο Βάλκε ανέφερε στην Equipe: "Ποτέ δεν έλαβα κάτι με αντάλλαγμα για κάτι άλλο. Δεν έλαβα ποτέ τίποτα από τον Νασέρ".

(Guardia di Finanza via AP)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εισαγγελική έρευνα για τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί  
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24