ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Με 37 εκατ. ευρώ στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Τίλο Κέρερ

Schalke's Thilo Kehrer celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and TSG Hoffenheim in Gelsenkirchen, Germany, Saturday, Feb. 17, 2018. (AP Photo/Martin Meissner)
Κέρερ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού, Τίλο Κέρερ, ανακοίνωσε η Παρί Σεν-Ζερμέν. Οι Γάλλοι έδωσαν 37 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για τον Γερμανό στόπερ. (VIDEOS)

Ένας από τους πιο ταλαντούχους αμυντικούς της Ευρώπης πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο λόγος για τον Τίλο Κέρερ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, η οποία έδωσε 37 εκατ. ευρώ στη Σάλκε για να τον αποκτήσει.

Ο Κέρερ είναι γεννημένος στις 21 Σεπτεμβρίου 1996, είναι διεθνής με την Κ21 της Γερμανίας και στη Σάλκε είχε πάει από τη Στουτγκάρδη το 2015, αντί 250.000 ευρώ. Με την ομάδα του Γκελζενκίρχεν έκανε ντεμπούτο στη Μπουντεσλίγκα στις 6 Φεβρουαρίου 2016.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 33 παιχνίδια, τα 28 εκ των οποίων στο πρωτάθλημα. Στην Παρί πήρε τη φανέλα με το Νο4.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ