ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Λήστεψαν το σπίτι και του Ντάνι Άλβες την ώρα που έπαιζε!

PSG's Dani Alves reacts during the French League One soccer match between Lyon and Paris Saint-Germain in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani)
PSG's Dani Alves reacts during the French League One soccer match between Lyon and Paris Saint-Germain in Decines, near Lyon, central France, Sunday, Feb. 3, 2019. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ληστές εισέβαλαν στην οικεία του Ντάνι Άλβες την ώρα που ο 35χρονος Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στη νίκη (5-1) της Παρί Σεν-Ζερμέν επί της Μονπελιέ. Η πέμπτη διάρρηξη σπιτιού τοπ ποδοσφαιριστή σε μία εβδομάδα!

Είναι η νέα "μόδα" με θύματα ποδοσφαιριστές. Ληστές εισέβαλαν την Τρίτη (19/2) στις οικίες των τριών παικτών της Λιόν, Μέμφις Ντεπάι, Λικά Τουσάρ και Παπ Σεΐκ Ντιόπ, την ώρα του ματς με την Μπαρτσελόνα κι έκλεψαν μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Tο ίδιο έγινε και στο σπίτι του Σενεγαλέζου εξτρέμ της Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, την ώρα που έπαιζε κόντρα στην Μπάγερν (19/2). Το πιο πρόσφατο θύμα είναι ο Ντάνι Άλβες. Την Τετάρτη (20/2) ο 35χρονος Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη (5-1) της Παρί Σεν-Ζερμέν επί της Μονπελιέ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Ligue 1.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η αξία των κλοπιμαίων, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι οι διαρρήκτες έφυγαν με κοσμήματα και χρήματα. Είναι ο τρίτος παίκτης της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας που πέφτει θύμα ληστείας μετά τους Σουπό-Μοτίν και Τιάγκο Σίλβα.

Στις 23 Δεκεμβρίου την ώρα που ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν-Ζερμέν έπαιζε κόντρα στη Ναντ (22/12), ληστές εισέβαλαν στην οικεία του στο Παρίσι και έκλεψαν αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ!

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ