ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ξέσπασμα κατά Παρί και Νεϊμάρ από τη μητέρα του Ραμπιό!

PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Adrien Rabiot, right, celebrates with his teammate PSG's Angel Di Maria after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Amiens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, Oct. 20, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Αντριάν Ραμπιό μπήκε σε καραντίνα από την Παρί Σεν Ζερμέν καθώς αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο και η μητέρα του δεν διστάζει να κατακεραυνώσει τους Παριζιάνους.

Χωρίς αμφιβολία είναι ένας από τους αρκετούς ποιοτικούς παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν, όμως από την αρχή του 2019 ο Αντριάν Ραμπιό λογίζεται ως παίκτης "δεύτερης κατηγορίας" και "ξένο σώμα".

Αιτία η απόφαση που πήρε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο (λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο του 2019), με τους πρωτευουσιάνους να το παίρνουν... πατριωτικά και να αποφασίζουν να τον βάλουν στο "ψυγείο" στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι ανενεργός αφού προπονείται με τη δεύτερη ομάδα και να πέφτει η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, γεγονός που έχει εξοργίσει τα δικά του άτομα.

Όπως για παράδειγμα τη μητέρα του αλλά και μάνατζέρ του, Βερόνικα, η οποία έδωσε συνέντευξη στην "Equipe" και αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από την προβληματική σχέση του Γάλλου μέσου με την Παρί τους τελευταίους μήνες.

"Ο γιος μου είναι αιχμάλωτος της Παρί, είναι όμηρός της. Το μόνο που ζήτησε ήταν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με σεβασμό προς το σύλλογο.

Τον τιμώρησαν που δεν ταξίδεψε στο Κατάρ όταν είχε πεθάνει η γιαγιά του και πέθαινε ο πατέρας του. Είναι όμηρος", τόνισε η Βερόνικα Ραμπιό, για να ρίξει στη συνέχεια και "καρφί" για το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Νεϊμάρ.

"Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβάλλει ποινές σε παίκτες που φτάνουν με έξι λεπτά καθυστέρηση σε μία προγραμματισμένη ομιλία ενώ σε άλλους, που είναι τραυματίες, επιτρέπει να κάνουν ταξίδια στον κόσμο και να πηγαίνουν σε καρναβάλια...".


Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ