ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ξέσπασε μέσω του twitter ο Νταβίντ Λουίζ

Ξέσπασε μέσω του twitter ο Νταβίντ Λουίζ
Νταβίντ Λουίζ © AFP/GETTY IMAGES

Ο Νταβίντ Λουίζ απάντησε με σκληρή γλώσσα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να μην επιστρέφει στο Παρίσι μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που υπέστη η πόλη την Παρασκευή.

Την Παρασκευή (13/11) ο κόσμος συγκλονίστηκε από το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του Παρισίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 129 ψυχών και περισσότερους από 400 τραυματίες. Όπως ήταν λογικό σε τέτοιες περιστάσεις, οι πληροφορίες έβγαιναν από παντού και δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Ορισμένες από αυτές ήθελαν τους Νταβίντ Λουίζ και Έντισον Καβάνι να μην επιθυμούν την επιστροφή τους στο Παρίσι μετά τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει άμεσα θέση.

Ο 28άχρονος άσος ξέσπασε στον λογαριασμό του στο twitter και χαρακτήρισε ανόητους εκείνους που εκμεταλλεύονται τέτοιες καταστάσεις για να βγάλουν ψευδείς ειδήσεις.

"Οι ανόητοι που θέλουν να δημιουργούν θέματα από το πουθενά πρέπει να γνωρίζουν πως είμαι έτοιμος και επιστρέφω στην ομάδα (αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς της Βραζιλίας ο Λουίζ). Θα μείνω μαζί με την ομάδα μέχρι το τέλος, όμως σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να καταλαβαίνουμε τις δύσκολες στιγμές. Ο Θεός μαζί μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, μιλώντας σε ΜΜΕ στην Βραζιλία, τόνισε: "Φεύγω ανήσυχος. Θέλω να είμαι κοντά στην κοπέλα μου και τους φίλους μου που μένουν στο Παρίσι. Δυστυχώς πρέπει να ζω αυτές τις καταστάσεις λόγω επαγγέλματος".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ