ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

"Κόπηκε" ο Μότα από την αποστολή της Παρί

"Κόπηκε" ο Μότα από την αποστολή της Παρί
AP PHOTO/KAMIL ZIHNIOGLU

Ο Ουνάι Έμερι άφησε εκτός αποστολής τον Τιάγκο Μότα για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League.

Ο Τιάγκο Μότα δεν θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στο ταξίδι στη Μαδρίτη, για τον αγώνα με τη Ρεάλ στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League.

Ο πολιτογραφημένος Ιταλός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ωστόσο δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Ουνάι Έμερι για τον αγώνα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Το πρωί της Τρίτης, ο 35χρονος μέσος χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ στο οικογενειακό διπλό, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του προέδρου Νασέρ αλ Κελαϊφί, του αθλητικού διευθυντή Αντέρο Ενρίκε, του αθλητικού συντονιστή Μάξουελ και του άλλοτε αρχηγού της ομάδας, του βετεράνου Ραΐ, που βρέθηκε στο Παρίσι για να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας.

Μαζί με τον Μότα στα στόπερ έπαιξε ο Μαρκίνιος, δεξιά ο Ντάνι Άλβες, αριστερά ο Λοβέν Κιρζαβά, μπροστά ο Λασανά Ντιαρά ως αμυντικός μέσος, οι Αντριάν Ραμπιό και Κριστοφέρ Ενκουνκού ως μέσοι, με τους Κιλιάν Εμπαπέ, Χατέμ Μπεν Αρφά και Χαβιέρ Παστόρε στην επίθεση.

Στην άλλη ομάδα, οι Τιάγκο Σίλβα και Πρεσνέλ Κιμπέμπ ήταν τα δύο στόπερ, οι Τομά Μενιέ και Γιούρι τα δύο ακραία μπακ, ο Χιοβάνι λο Σέλσο αμυντικός μέσος, Μάρκο Βεράτι και Γιούλιαν Ντράξλερ στο κέντρο, με τους Νεϊμάρ, Έντινσον Καβάνι και Άνχελ ντι Μαρία στην επίθεση.

Μαζί με τον Μότα, οι Μπεν Αρφά, Ενκουνκού και Σεμπαστιάν Σιμπουά έμειναν εκτός αποστολής.

Η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλφόνς Αρεολά, Κέβιν Τραπ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Πρεσνέλ Κιμπέμπ, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Λοβέν Κιρζαβά, Τομά Μενιέ, Τιάγκο Σίλβα, Γιούρι

ΜΕΣΟΙ

Αντριάν Ραμπιό, Γιούλιαν Ντράξλερ, Χιοβάνι λο Σέλσο, Μάρκο Βεράτι, Χαβιέρ Παστόρε, Λασανά Ντιαρά, Άνχελ ντι Μαρία

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Νεϊμάρ, Έντινσον Καβάνι, Κιλιάν Εμπαπέ

Photo credits: AP Photo/Kamil Zihnioglu

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ