ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Κελαϊφί: "Είναι μαγεία, είναι ο Ζλάταν"

Κελαϊφί: "Είναι μαγεία, είναι ο Ζλάταν"

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ενθουσιασμένος με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και με την απόδοση του Ιμπραχίμοβιτς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε για δεύτερη φορά την Τσέλσι με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Όπως είναι λογικό, ο πρόεδρος, Νάσερ Ελ Καλαϊφί, ήταν ενθουσιασμένος από το επίτευγμα και προσδοκά ανάλογη συνέχεια...

Ο εκπρόσωπος των Αράβων ιδιοκτητών της γαλλικής ομάδας, εγκωμίασε την Τσέλσι και αποθέωσε τους παίκτες του:

"Ξέραμε από πριν έρθουμε εδώ, ότι δεν θα έχουμε ένα εύκολο βράδυ. Η Τσέλσι έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αποδείξει τις ικανότητες τους, αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι διαθέτουμε ανάλογους παίκτες, έχουμε δυνατή ομάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Αυτή η πρόκριση και η νίκη στο Λονδίνο ήταν δύσκολα να τα πετύχουμε. Είμαστε στα προημιτελικά, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε αποκτήσει εμπειρία, πριν δύο χρόνια αποκλειστήκαμε στο ίδιο γήπεδο και σήμερα πανηγυρίσαμε. Νικήσαμε, δεν ήρθαμε να αμυνθούμε".

Αναμφίβολα, όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, αποδείχτηκε λίγο υπερβολικός. Και πως θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά, αφού ο Σουηδός οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε άλλο επίπεδο και δίνει την αίσθηση ότι με αυτόν είναι ανίκητη!

"Ο Ζλάταν είναι ακόμα εδώ. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το δείχνει. Είναι μαγεία, είναι ο Ζλάταν! Θέλουμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο και με τον Ζλάταν, μπορούμε" ανέφερε ο Ελ Κελαϊφί .

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ