ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ικάρντι: "Μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η Παρί"

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring his side's fourth goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Μάουρο Ικάρντι έριξε μαύρη πέτρα πίσω του αφήνοντας οριστικά την Ίντερ, με τον Αργεντινό στράικερ να ξεκαθαρίζει πως επέλεξε να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κερδίσει τίτλους.

Μετά από έναν χρόνο δανεισμού του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Μάουρο Ικάρντι θέλησε να κόψει εντελώς τις σχέσεις του με την Ίντερ καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Παρισιού για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ως κανονική μεταγραφή.

Τα 20 γκολ του σε 31 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις έπεισαν τους Παριζιάνους να δαπανήσουν το ποσό των 50.000.000 ευρώ για να τον πάρουν από τους νερατζούρι, με τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας του Μιλάνου να φροντίζει μάλιστα να ρίξει το καρφί του για τον προηγούμενο σταθμό της καριέρας του μέσα από δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Παρί.

PSG's Mauro Icardi, right, celebrates his side third goal with Kylian Mbappe during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Mauro Icardi, right, celebrates his side third goal with Kylian Mbappe during the French League Cup quarter final soccer match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Jan. 8, 2020. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ήθελα να αλλάξω ομάδα για να εξελιχτεί η καριέρα μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ικάρντι, που μετά από τη μετακίνησή του από την Σαμπντόρια στην Ίντερ έμεινε για έξι χρόνια στο "Μεάτσα" και έγραψε σε αυτό το διάστημα 124 γκολ και 28 ασίστ σε 219 αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίσημο: Στην Ίντερ ο Χακίμι
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ