ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ήρθε ο Νεϊμάρ, φεύγουν έξι από την Παρί!

Ήρθε ο Νεϊμάρ, φεύγουν έξι από την Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι υποχρεωμένη να πουλήσει παίκτες λόγω της έλευσης του Νεϊμάρ στο Παρίσι και των 222 εκατ. ευρώ που δόθηκαν. Ποιοι είναι οι έξι που αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου σύμφωνα με την "Equipe".

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να δώσει 222.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ, καλύπτοντας τη ρήτρα του στην Μπαρτσελόνα και πραγματοποιώντας τη μετεγγραφή του αιώνα, αυτό όμως σημαίνει ότι θα πρέπει να... αδειάσει χώρο στο ρόστερ της λόγω και του Financial Fair Play.

Η Παρί είναι υποχρεωμένη να ισοσκελίσει τον ισολογισμό της, αν δεν θέλει να της επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο από την UEFA για παραβίαση του FFP και για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να δώσει παίκτες από το "πάνω ράφι", τους οποίους μπορεί να πουλήσει ακριβά.

Η "Equipe" αποκαλύπτει πως ο προπονητής της ομάδας, Ουνάι Έμερι, έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για τους παίκτες που είναι έτοιμοι να φύγουν. Ο λόγος γίνεται για τους Ματουιντί (είναι κοντά στη Γιουβέντους), Οριέ (τον θέλει η Τότεναμ), Μπεν Αρφά, Ντράξλερ και Κριχόβιακ, ενώ αναφέρεται και το όνομα του Χεσέ, ο οποίος δόθηκε δανεικός στη Στόουκ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ