ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η συγκίνηση του Μπουφόν για Γιουβέντους και Αλέγκρι

PSG goalkeeper Gianluigi Buffon raises his fist as he reacts after PSG forward Kylian Mbappe scored his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
PSG goalkeeper Gianluigi Buffon raises his fist as he reacts after PSG forward Kylian Mbappe scored his side's fourth goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Paris Saint Germain, in Belgrade, Serbia, Tuesday, Dec. 11, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν βρίσκεται πλέον αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Τορίνο όμως η αγάπη του για την Γιουβέντους παραμένει και το έδειξε με το αποθεωτικό του σχόλιο μετά την πρόκριση της πρώην ομάδας του κόντρα στην Ατλέτικο.

Με την Γιουβέντους έπαιξε σε τρεις τελικούς Champions League (2003, 2015, 2017) χωρίς όμως να μπορέσει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο ενώ φέτος ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, παίρνοντας μέρος στο εφιαλτικό 1-3 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Αυτό πάντως δεν μπορεί να αλλάξει σε τίποτα τα αισθήματα απίστευτης αγάπης που τρέφει για την "βέκια σινιόρα" ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, έχοντας περάσει 17 χρόνια της καριέρας του στο Τορίνο, και φρόντισε να δείξει το δέσιμό του με την Γιουβέντους και το βράδυ της Τρίτης.

Λίγη ώρα μόλις μετά το θριαμβευτικό 3-0 επί της Ατλέτικο που την έστειλε στα προημιτελικά του Champions League, ο 40χρονος πορτιέρε ανέβασε στο Instagram πανηγυρική φωτογραφία των παικτών της Γιουβέντους και τη συνόδευσε με το ακόλουθο αποθεωτικό σχόλιο:

"Συγχαρητήρια σε όλους! Μία τέτοια εμφάνιση είναι κάτι το εκπληκτικό και συγκινητικό. Απολαύστε το μέχρι το τέλος του δρόμου. ΥΓ: Συγχαρητήρια μίστερ Αλέγκρι!!"

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ