ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί υπέγραψε τον γιο του Γουεά!

Η Παρί υπέγραψε τον γιο του Γουεά!

Ο Τιμοτί Γουεά ακολούθησε την πορεία του πατέρα του, Ζορζ, και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν 25 χρόνια αργότερα.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά από την απόκτηση του Ζορζ Γουεά, η Παρί Σεν Ζερμέν προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το 2020 και στον γιο του σπουδαίου Λιβεριανού επιθετικού, Τιμοτί.

Ο 17χρονος αγωνίζεται κι αυτός ως επιθετικός και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής των Παριζιάνων τον Ιούλιο του 2014.

Υπήρξε ο κομβικός στην πρόκριση της ομάδας στα νοκ άουτ του Youth League (Champions League κ-21), σημειώνοντας χατ τρικ στη νίκη με 8-1 απέναντι στη Λουντογκόρετς στη φάση των ομίλων στη Σόφια.

"Είμαι πολύ περήφανος που συνεχίζω την πορεία μου στην Παρί, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο και αδημονώ να συνεχίσω να προοδεύω τόσο ώστε να μπορώ μια μέρα να παίξω στην πρώτη ομάδα", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο Γουεά.

Ο πατέρας του οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1994, των κυπέλλων του 1993 και του 1995 και του Coupe de la Ligue του 1995. Το ίδιο έτος έγινε ο μοναδικός Αφρικανός ποδοσφαιριστής που κατακτά τη "Χρυσή Μπάλα", κι ενώ το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στη Μίλαν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ