ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί προσφέρει συμβόλαιο "μαμούθ" στον Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Παρί Σεν Ζερμέν και γι΄αυτό τον λόγο του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο έτσι ώστε να τον κρατήσει στο Παρίσι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, είναι για πολλούς ο επόμενος που θα μπορέσει να φτάσει το επίπεδο των βιονικών Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Γάλλος αν και είναι μόλις 20 ετών, κάνει τεράστια πράγματα εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο κερδίζοντας μνηστήρες που απλώνουν πακτωλό εκατομμυρίων στα πόδια του. Αυτό έκανε και η Παρί Σεν Ζερμέν που τον πήρε από την Μονακό το 2017. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 96 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις στα χρόνια που παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει ήδη κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με την Γαλλία.

Πολλές ομάδες βλέπουν την επιτυχία στο πρόσωπό του, με τον Εμπαπέ να έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Ήδη ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φέρεται πως έχει ήδη σχεδιάσει τον τρόπο που θα τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με την " Le Parisien" οι "μερένγκες", έχουν κρατήσει 300 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει την κίνησή της το καλοκαίρι. Μάλιστα, εάν βρεθεί κάποια άλλη ομάδα που θα μπορέσει να "ματσάρει¨την συγκεκριμένη προσφορά, η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι και τα 400 εκατ. ευρώ.

Τα λεφτά για τον 20χρονο είναι πάρα πολλά όπως καταλαβαίνει κανείς, γι΄αυτό και ή Παρί θέλει να τον δέσει με νέο συμβόλαιο, αφού εάν δεν επιταχύνει τις διαδικασίες θα τον χάσει. Η διοίκηση θέλει να δείξει εμπιστοσύνη στον Εμπαπέ και να του δώσει να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για το κλαμπ.

Έτσι, είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο "μαμούθ", εφάμιλλο του Βραζιλιάνου Νεϊμάρ, που φτάνει κοντά στα 38 εκατ. ευρώ τον χρόνο, η αλλιώς κάτι παραπάνω από 800 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Βέβαια όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το πιο σημαντικό για τον Εμπαπέ δεν είναι τα χρήματα που θα πάρει από την Παρί η από κάποιο άλλο σύλλογο αλλά το πρότζεκτ που θα χρειαστεί να υπηρετήσει. Όπως επίσης, σημαντικό ρόλο για την παραμονή του θα παίξει και η πορεία της ομάδας του στο φετινό Champions League.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ