ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί παίρνει με 10.000.000 ευρώ τον παρτενέρ του Ρούνεϊ

Η Παρί παίρνει με 10.000.000 ευρώ τον παρτενέρ του Ρούνεϊ

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ ανάγκασε την Παρί να κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Λουτσιάνο Ακόστα που ανήκει στην DC United του Γουέιν Ρούνεϊ (VIDEO).

Η Παρί επιχείρησε να κάνει δικό της τον Γουίλιαν της Τσέλσι για να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ ο οποίος θα λείψει λόγω τραυματισμού για 2,5 μήνες, ωστόσο αυτή η μεγάλη κίνηση δεν βγήκε και οι Παριζιάνοι φέρονται έτοιμοι να κλείσουν την τρύπα με παίκτη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Άγγλοι και Αμερικάνοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο 24χρονος επιθετικός της DC United, Λουτσιάνο Ακόστα -παρτενέρ του Γουέιν Ρούνεϊ- βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την "πόλη του φώτος" για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η συμφωνία αναμένεται να κλείσει στα 10.000.000 ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Αργεντινού με τους Αμερικάνους τελείωνε το προσεχές καλοκαίρι. Ο Ακόστα σημείωσε εφέτος 15 γκολ και παλιότερα τ' όνομά του είχε ακουστεί για την Μάντσεστερ Σίτι.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΑΚΟΣΤΑ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ