ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί έχασε τον Ντε Γιονγκ, "τελειώνει" τον αθλητικό διευθυντή και πάει για Κουτίνιο

Barcelona forward Philippe Coutinho, celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Philippe Coutinho, celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Παρί είχε έτοιμο τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, αλλά ο Ολλανδός ανακοινώθηκε από την Μπάρτσα. Οι Άραβες θύμωσαν με την εξέλιξη και θέλουν να "απαντήσουν" με Φελίπε Κουτίνιο.

Δύο δημοσιεύματα τονίζουν τα νεύρα των ιδιοκτητών της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την αποτυχία της απόκτησης του Φρένκι Ντε Γιονγκ, ενώ ο ποδοσφαιριστής φερόταν έτοιμος να μετακομίσει στο Παρίσι μία εβδομάδα προτού ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα τη μεταγραφή.

Πρώτα, το ESPN σημειώνει ότι ο αθλητικός διευθυντής χρεώνεται από τους Άραβες όλο το φιάσκο με τον Ολλανδό και γι' αυτό το λόγο τον Μάιο θα... χαιρετήσει το κλαμπ. Από την πλευρά του Αντέρο Ενρίκε, πάντως, δεν προκύπτει κάτι περί αποχώρησής του.

Επίσης, το ίδιο Μέσο υποστηρίζει ότι ο Τόμας Τούχελ μιλάει ήδη με τον Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος παρουσιάζεται ως το φαβορί για ν' αντικαταστήσει τον Ενρίκε στη θέση του γενικού κουμανταδόρου.

Πάμε και στο RMC. Οι Γάλλοι λένε ότι οι άνθρωποι της Παρί θέλουν να... εκδικηθούν με κάποιο τρόπο την Μπάρτσα που τους "έκλεψε" τον Ντε Γιονγκ και γι' αυτό θα παίξουν επιθετικά για να πάρουν τον Φελίπε Κουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος δεν περνάει τις καλύτερες των ημερών του στη Βαρκελώνη, αμφισβητείται από τον κόσμο, οπότε το σενάριο να φύγει δεν μοιάζει τραβηγμένο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ