ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί είπε το πρώτο "όχι" στην Μπάρτσα για Νεϊμάρ

Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar puts his hand over his chest during the national anthem, prior a friendly soccer match against Qatar at the Estadio Nacional in Brasilia, Brazil, Wednesday, June 5, 2019.(AP Photo/Andre Penner) AP

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται ν' άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για τον Νεϊμάρ. Οι Παριζιάνοι μάλιστα σημειώνεται σε γαλλικό ρεπορτάζ πως ήταν αρνητικοί στην πρώτη επαφή με τους Καταλανούς.

Δημοσίευμα της έγκυρης Le Parisien υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα με φόντο την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Καταλονία άρχισαν με "όχι" από την πλευρά των Γάλλων.

Το προαναφερθέν Μέσο σημειώνει πως οι Ισπανοί έκαναν μία διερευνητική προσφορά στους Παριζιάνους για να ελέγξουν που κινούνται τα θέλω τους σχετικά με τον "Νέι", παίρνοντας αρνητική απάντηση γι' αυτά που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν. Πάντως, αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που Μπάρτσα - Παρί θα τα πουν για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Τα Ισπανικά Μέσα σε συνέχεια του ρεπορτάζ της Le Parisien επισημαίνουν ότι σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των διαπραγματεύσεων θα παίξει η στάση που θα κρατήσει ο παίκτης, δηλαδή εάν θα εκφράσει ανοιχτά πως θέλει να παίξει μπάλα πάλι δίπλα στον Λιονέλ Μέσι και την υπόλοιπη παρέα του Καμπ Νόου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ