ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μπηχτή του Νεϊμάρ για το πειθαρχικό παράπτωμα του Εμπαπέ

PSG's Kylian Mbappe , left, trains with Neymar during a training session at the club training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug.24, 2018. Paris Saint Germain will play Angers Saturday in a French League One match. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Kylian Mbappe , left, trains with Neymar during a training session at the club training center in Saint Germain en Laye, west of Paris, Friday, Aug.24, 2018. Paris Saint Germain will play Angers Saturday in a French League One match. (AP Photo/Michel Euler) AP

Ο Εμπαπέ και ο Ραμπιό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος έμειναν εκτός ενδεκάδας στο ντέρμπι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μαρσέιγ και ο Νεϊμάρ φρόντισε να πετάξει το καρφάκι του.

Οι δηλώσεις του Νεϊμάρ μετά την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ κρύβουν μεγάλο παρασκήνιο και όπως φαίνεται δικαιώνουν τα ισπανικά σενάρια που θέλουν τον Βραζιλιάνο να μην περνάει καλά στο Παρίσι και να μη βλέπει καλά τη λατρεία που έχουν όλοι στον Εμπαπέ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο ντέρμπι ο Τούχελ άφησε εκτός ενδεκάδας Εμπαπέ όσο και τον Ραμπιό για να τους τιμωρήσει λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ποιο ήταν αυτό το παράπτωμα; Οι δύο παίκτες έβλεπαν το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν για ορισμένα λεπτά στην ομιλία του Τούχελ πριν από φύγει η αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν από το ξενοδοχείο για να πάει στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ.

Αμφότεροι μπήκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν καθοριστικοί στη νίκη με 2-0 επί της Μαρσέιγ. Μετά το τέλος του αγώνα σε σχετική ερώτηση που του έγινε ο Νεϊμάρ απάντησε: "Αυτό είναι κάτι μεταξύ εκείνων (Εμπαπέ και Ραμπιό) και του προπονητή. Ναι, πρέπει να υπάρχει σεβασμός στο πρόγραμμα και δεν το έκαναν. Ξέρουν ότι είναι μεγάλοι παίκτες, σημαντικοί, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα. Ο Κιλιάν μπήκε μέσα και και κέρδισε το παιχνίδι για εμάς".

Η μπηχτή προς τους δύο συμπαίκτες του είναι ξεκάθαρη και θα ήταν απόλυτα σεβαστή εάν μιλούσαμε για έναν αθλητή που αποτελεί υπόδειγμα και δεν έχει προκαλέσει κανένα πρόβλημα. Όχι όμως για τον Νεϊμάρ και κάπου εδώ έρχονται να επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των Ισπανών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" ο Βραζιλιάνος έχει χάσει τον τίτλο του απόλυτου σταρ της ομάδας από τον Εμπαπέ. Ο 19χρονος Γάλλος επιθετικός έχει κερδίσει τους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν οι οποίοι τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία και αυτό φέρεται να έχει φέρει τον Νεϊμάρ σε δεύτερη μοίρα κάτι που δεν του αρέσει καθόλου.

Απ' ότι φαίνεται ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι ο Εμπαπέ δείχνει να παίρνει τον τίτλο του σταρ της ομάδας και το καρφί του φαίνεται να είναι ένα μήνυμα προς τον Γάλλο επιθετικό.

Photo credits: AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ