ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ετό: "Ο Εμπαπέ είναι ο μελλοντικός Μέσι"

Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Former soccer player of Cameroon Samuel Eto'o arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Ο επιθετικός της Κόνιασπορ, Σαμουέλ Ετό, υποστήριξε ότι ο "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, μπορεί να φθάσει μελλοντικά στο επίπεδο του Λιονέλ Μέσι.

Συνέντευξη στο "France Football" παραχώρησε ο 37χρονος Καμερουνέζος επιθετικός, Σαμουέλ Ετό, υποδεικνύοντας τον Κιλιάν Εμπαπέ, ως τον Λιονέλ Μέσι του μέλλοντος.

"Είναι ο μελλοντικός Μέσι, αν καταφέρει να διαχειριστεί τις ικανότητές του κι εάν κατανοεί τι συμβαίνει γύρω από το όνομά του. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να λάβει κάποιος ποδοσφαιριστής υπ' όψιν για να καταγράψει μία σπουδαία καριέρα, τα οποία δεν έχουν σχέση με την ποιότητα.

Μπορεί να εμπνευστεί από τη διανοητική δύναμη του Λιονέλ Μέσι, τον οποίο είδα να μεγαλώνει στην Μπαρτσελόνα. Συνεχίζει να κάνει τα ματς να δείχνουν εύκολα με το να δημιουργεί κάτι καινούργιο κάθε δευτερόλεπτο", υποστήριξε ο Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έχει 6 γκολ σε 13 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Ικονίου.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ