ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Equipe: Ο Ικάρντι θέλει να πάει στη Γιουβέντους

PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler)
PSG's Mauro Icardi celebrates after scoring the opening goal during French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lille at the Parc des Princes stadium in Paris, Friday, Nov. 22, 2019. (AP Photo/Michel Euler) AP PHOTO/MICHEL EULER

Μπορεί η Παρί Σεν-Ζερμέν να καταβάλλει γενναία προσπάθεια να τον αγοράσει από την Ίντερ, αλλά ο Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με την Equipe προτιμάει τη Γιουβέντους που του προσφέρει 12.000.000 ευρώ ετησίως.

Ανατροπή στην υπόθεση του Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe το βράδυ της Τρίτης (26/5).

Μπορεί η Παρί Σεν-Ζερμέν να βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα κοντά στην αγορά του Αργεντινού από την Ίντερ - από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας το καλοκαίρι του 2019 - αντί 60.000.000 ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής προτιμά να πάει στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κορυφαίας εφημερίδας της χώρας ο 27χρονος φορ διαλέγει τη Γηραία Κυρία, η οποία προσφέρει το ίδιο ποσό στην Ίντερ για την αγορά του και στον ίδιο τον Αργεντινό ετήσιες απολαβές ύψους 12.000.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μάουρο Ικάρντι εμπλέκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των μπιανκονέρι. Το ζήτημα, ωστόσο, είναι τι θα κάνει η ομάδα από το Μιλάνο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι νερατζούρι αντιμετωπίζουν με προβληματισμό το ενδεχόμενο ο Νοτιοαμερικανός να πάει στη Γιουβέντους καθώς θα ενισχυθεί για την επόμενη σεζόν ο άμεσος αντίπαλος.

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ