ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Equipe: "Έτοιμη να αφήσει τον Νεϊμάρ η Παρί"

Equipe: "Έτοιμη να αφήσει τον Νεϊμάρ η Παρί"

Η Παρί φέρεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Νεϊμάρ, αρκεί η πρόταση που θα έρθει να είναι μεγάλη. Αυτό υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας Equipe.

Το απόγευμα της Κυριακής κυκλοφόρησε στη Γαλλία δήλωση του προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ-Κελαΐφι, πως στο μέλλον δεν θα ανεχθεί άλλο τις βεντέτες και θέλει και απ' αυτούς να δουλεύουν περισσότερο, να προσπαθούν περισσότερο και να τα δίνουν όλα. Αμέσως άρχισαν να χτυπούν καμπάνες αναφορικά με τους αστέρες που διαθέτει στο ρόστερ της η Παρί.

Την Κυριακή το βράδυ ήρθε δημοσίευμα της Equipe να αναστατώσει όλη την Ευρώπη καθώς σε αυτό σημειώνεται πως η Παρί θα συζητούσε την παραχώρηση του Νεϊμάρ σε περίπτωση που ερχόταν στην ομάδα μια αρκετά μεγάλη πρόταση.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει πως και ο Βραζιλιάνος σταρ βλέπει το μέλλον του μακριά από το Παρίσι και φυσικά μια τέτοια κίνηση αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ευρώπη αφού όλες οι μεγάλες ομάδες θα μπουν στον πλειστηριασμό για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ