ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επιχείρηση Νεϊμάρ: Οι δύο τρόποι που τον παραχωρεί η Παρί στην Μπάρτσα

Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates with his teammates Luis Suarez, right, and Neymar after scoring his side's fifth goal during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, center, celebrates with his teammates Luis Suarez, right, and Neymar after scoring his side's fifth goal during a Champions League, Group C soccer match between Barcelona and Celtic, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, Sept. 13, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Καταλονία. Σύμφωνα με την "Parisien" η Μπάρτσα έχει δύο τρόπους για να πάρει τον Βραζιλιάνο σταρ.

Οι συζητήσεις της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για να επιστρέψει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ο Νεϊμάρ έχουν αρχίσει σύμφωνα με την "Parisien" και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παρουσιάζονται δύο τρόποι ώστε ο Βραζιλιάνος σταρ να παίζει μπάλα τη νέα σεζόν στο Καμπ Νόου.

Όπως είχατε διαβάσει η Παρί δεν ζητά πλέον 300 εκατ. ευρώ για τον "Νέι", αλλά 222 εκατ. ευρώ, δηλαδή το ποσό που πλήρωσε στους "μπλαουγκράνα" το καλοκαίρι του '17 για να τον κάνει δικό της. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Γάλλους υπάρχει και εναλλακτική λύση αντί των 222.000.000.

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι φέρονται έτοιμοι να πουν το "ναι" για τον Νεϊμάρ ακόμα και εάν η Μπαρτσελόνα τους καταβάλει 130.000.000 ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα. Η "Parisien" στο ρεπορτάζ της δεν κατονομάζει τους παίκτες που θα ήθελε ο Τόμας Τούχελ, αλλά από τα όσα έχουν γραφτεί στο διεθνή Τύπο πρόκειται για δύο εκ των Κουτίνιο, Ράκιτιτς και Ουμτιτί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ