ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επίσημο: Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν ο Ικάρντι

Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko)
Argentina's Mauro Icardi looks on before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Montevideo, Uruguay, Thursday, Aug. 31, 2017.(AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Η Παρί Σεν Ζερμέν ολοκλήρωσε μία από τις πιο τρανταχτές καλοκαιρινές μεταγραφές καθως έκανε δικό της για έναν χρόνο τον Μάουρο Ικάρντι, με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Ίντερ.

Ούτε Νάπολι, ούτε Γιουβέντους! Η Ίντερ ήθελε να παραχωρήσει τον Μάουρο Σίλβα αλλά με τους δικούς της όρους και το πέτυχε, με την Παρί Σεν Ζερμέν να έρχεται σε συμφωνία με τους νερατζούρι και να αποκτά τον Μάουρο Ικάρντι για έναν χρόνο ως δανεικό έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ και με οψιόν αγοράς ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ικάρντι, αφού πρώτα συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ίντερ ως το καλοκαίρι του 2022 (5 εκατομμύρια ευρώ θα είναι οι ετήσιες αποδοχές του τη σεζόν 2020-21 και 7 εκατομμύρια τη σεζόν 2021-22) κατόπιν πέταξε το μεσημέρι της Δευτέρας για Παρίσι συνοδευόμενος από τη -σύζυγο και σύντροφό του- Γουάντα Νάρα για να ολοκληρωθεί το deal.

Κάτι που έγινε αφήνοντας ικανοποιημένες όλες τις πλευρές, με τον Αργεντινό επιθετικό να περνάει με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και το βράδυ της Δευτέρας να υπογράφει στους πρωταθλητές Γαλλίας, βάζοντας τέλος σε από τα πλέον πολύκροτα μεταγραφικά σίριαλ του 2019.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Παρί Σεν Ζερμέν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει γίνει μία διεθνής ποδοσφαιρική δύναμη που προσελκύει μερικούς από τους πιο σπουδαίους παίκτες τα τελευταία χρόνια.

Το μονέντουμ είναι εξαιρετικό και οι φιλοδοξίες υψηλές και είμαι σίγουρος ότι έχουμε εδώ τα πάντα για να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Και ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Παρκ Ντε Πρενς, ένα στάδιο διάσημο για την ομορφιά και το πάθος του", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μάουρο Ικάρντι μετά την υπογραφή των συμβολαίων, με τον 26χρονο στράικερ να παίρνει τη φανέλα με το Νο 18.

Σημειώνεται πως για τη νέα σεζόν η Παρί Σεν Ζερμεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 8 εκατομμύρια ευρώ +2 εκατομμύρια ευρώ μπόνους στον Μάουρο Ικάρντι ενώ το ίδιο ακριβώς κασέ θα έχει ο Αργεντινός αν ο γαλλικός σύλλογος αποφασίσει να κάνει χρήση της οψιόν αγορας του το καλοκαίρι του 2020, για να τον κρατήσει μέχρι το 2024!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ: Στα 70 εκατ.ευρώ η οψιόν αγοράς του Ικάρντι από την Παρί
Επίσημο: Ο Αρεολά στην Ρεάλ, ο Νάβας στην Παρί Σεν Ζερμέν
H απόλυτη ανατροπή: ο Νεϊμάρ μένει στην Παρί!
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ