ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επενδύει σε ομάδα της Πορτογαλίας ο Ντάνι Άλβες

Επενδύει σε ομάδα της Πορτογαλίας ο Ντάνι Άλβες
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Σκέψεις για αγορά ομάδας στην Πορτογαλία κάνει ο Ντάνι Άλβες. Η ανάδειξη νεαρών Βραζιλιάνων, οι υποψήφιοι σύλλογοι και η συνεργασία με τον Φρεντ της Κρουζέιρο.

Ο Ντάνι Άλβες έχει μακρά πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχοντας πολλές συμμετοχές τόσο με την εθνική Βραζιλίας όσο και με τους συλλόγους που έχει αγωνιστεί. Πλέον, έχοντας κλείσει τα 34 του χρόνια σκέφτεται τις μελλοντικές του κινήσεις που θα έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο.

Και αν και οι περισσότεροι θα πιστέψουν πως ετοιμάζει για προπονητής ή για κάποιο ρόλο σε τεχνικό επιτελείο, θα κάνουν λάθος. Ο Άλβες σκέφτεται να αγοράσει ομάδα! Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το βραζιλιάνικο ''UOL Esporte'', ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να γίνει ιδιοκτήτης πορτογαλικού συλλόγου. Μάλιστα, συμπαραστάτης του σ' αυτό το εγχείρημα θα είναι ένας άλλος Βραζιλιάνος. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Κρουζέιρο Φρεντ.

Η υπόθεση φαίνεται προχωρημένη, καθώς εκπρόσωποι των δύο ποδοσφαιριστών, Φρανσίς Μέλο και Φρανσέρζιο, έχουν ταξιδέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο για να διαπραγματευτούν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες που βρίσκονται σε συζητήσεις είναι οι Φαμαλικάο και Λεϊσόες της Segunda Liga (δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην Πορτογαλία). Η πρώτη βρίσκεται στον πορτογαλικό Βορρά, με την δεύτερη να είναι πόλη κοντά στο Πόρτο.

Το πλάνο των Άλβες και Φρεντ αναφέρει πως η ομάδα τους θα αποτελεί ένα ''σκαλοπάτι'' για την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την Βραζιλία, που θέλουν να ζήσουν το όνειρο της Ευρώπης και να μεταγραφούν σε ένα κορυφαίο club. Σίγουρα, οι γνωριμίες τους και η εμπειρία τους αναμένεται να βοηθήσουν στο εγχείρημα αυτό.

Photo credits: AP Photo/David Vincent

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ