ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Επέλεξε χειρουργείο ο Νεϊμάρ

PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar lays on the pitch after being fouled during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Marseille at the Parc des Princes Stadium, in Paris, France, Sunday, Feb. 25, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Η Παρί Σεν-Ζερμέν ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ότι ο Νεϊμάρ αποφάσισε να χειρουργηθεί, κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο θα χάσει τη ρεβάνς με τη Ρεάλ, αλλά κι ότι θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Ο τραυματισμός του Νεϊμάρ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρί Σεν-Ζερμέν με τη Μαρσέιγ "πάγωσε" το "στρατόπεδο" της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Μετά από αρκετή σπέκουλα για τον τρόπο αποθεραπείας του - αρχική διαρροή πληροφοριών που έφεραν τον Βραζιλιάνο να αποφασίζει τη χειρουργική οδό και μετέπειτα διάψευση αυτών από τον Ουνάι Έμερι - η Παρί Σεν-Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε ότι ο Βραζιλιάνος εξετάστηκε από τα ιατρικά επιτελεία της ομάδας και της εθνικής Βραζιλίας κι αποφάσισε να επιλέξει το χειρουργείο.

Ο "Νέι" θα χειρουργηθεί το Σαββατοκύριακο στη Βραζιλία από τον γιατρό, Ροντρίγκο Λασμάρ, συνοδευόμενος από τον καθηγητή Σεγιόν (Παρί Σεν-Ζερμέν).

Δεν θα χάσει μόνο τη ρεβάνς με τη Ρεάλ (6/3, 21:45) για τους 16 του Champions League, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Προέβη σε αυτή την επιλογή, γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το καλοκαίρι του 2018.

Εάν επιστρέψει μετά το προβλεπόμενο δίμηνο διάστημα απουσίας του (κι όχι νωρίτερα), θα έχει δηλαδή ενάμιση μήνα για να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, καθώς η Βραζιλία κάνει πρεμιέρα στο Μουντιάλ κόντρα στην Ελβετία στις 17 Ιουνίου, ενώ παίζει με Κόστα Ρίκα στις 22/6 και Σερβία στις 27/6.

Όσον αφορά στην Παρί Σεν-Ζερμέν, σε περίπτωση που καταφέρει να αποκλείσει στη Ρεάλ την επόμενη εβδομάδα, θα μπορούσε να υπολογίζει στον Νεϊμάρ μόνο στον τελικό του Champions League, ο οποίος διεξάγεται στις 26 Μαΐου. Τα ημιτελικά είναι 24-25 Απριλίου και 1-2 Μαΐου, έτσι δύσκολα θα προλάβει. Όλα αυτά βέβαια αν η Παρί φτάσει μέχρι εκεί.

AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ