ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εντυσαν Beatles τα αστέρια της Παρί πριν τη μάχη με τη Λίβερπουλ

Εντυσαν Beatles τα αστέρια της Παρί πριν τη μάχη με τη Λίβερπουλ

Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League θα παιχτεί ένα σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ των Λίβερπουλ και Παρί. Στην "Equipe" είχαν κέφια και έφτιαξαν ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο με... Beatles!

Η γαλλική εφημερίδα "L'Equipe" πήρε το αποψινό ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Παρί στο "Άνφιλντ" και το... πάντρεψε με τη μουσική, συνδυάζοντάς το με τους θρυλικούς Beatles (PHOTO).

Πρωταγωνιστές στην πρώτη σελίδα του γαλλικού Μέσου είναι οι Τούχελ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Καβάνι οι οποίοι πήραν τη θέση των Λένον, Ρίγκο Σταρ, Πολ ΜαΚάρτνεϊ και Τζορτζ Χάρισον.

Έμπνευση για τη συγκεκριμένη δημιουργία, αποτέλεσε το εξώφυλλο του δίσκου του θρυλικού συγκροτήματος από το Λίβερπουλ με την ονομασία: "Abbey Road". Ο τίτλος που συνοδεύει την τροποποιημένη φωτογραφία είναι: "Ένας δρόμος να διασχίσεις..."

Επίσης, ένα δεύτερο "χτύπημα" στην πρώτη σελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: " Στο Λίβερπουλ, την πόλη των Beatles και των 'Κόκκινων', νικητών πέντε Κυπέλλων Ευρώπης, η Παρί ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι προς τον στόχο που κάνει όλους τους οπαδούς της να ονειρεύονται να κερδίσει το Champions League."

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εντυσαν Beatles τα αστέρια της Παρί πριν τη μάχη με τη Λίβερπουλ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ