ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Έντονος διαπληκτισμός του Κελαΐφί με άνθρωπο της Λιλ

Paris Saint-Germain President Nasser al-Khelaifi, attends the UEFA Champions League draw ceremony, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 28, 2014. (AP Photo/Claude Paris)
Paris Saint-Germain President Nasser al-Khelaifi, attends the UEFA Champions League draw ceremony, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 28, 2014. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαΐφί, και ο σύμβουλος του προέδρου της Λιλ, Λουίς Κάμπος, φέρονται να είχαν έντονη λογομαχία στα επίσημα του "Πιέρ Μορουά", σύμφωνα με την "L'Equipe".

Το βράδυ της Κυριακής (14/4) ήταν δύσκολο για την Παρί Σεν Ζερμέν. Το σχεδιαζόμενο πάρτι κατάκτησης του τίτλου όχι μόνον αναβλήθηκε, αλλά οι Παριζιάνοι δέχθηκαν μία ταπεινωτική ήττα με 5-1 από τη Λιλ στο "Πιέρ Μορουά".

Ο πρόεδρος της Παρί, Νάσερ Αλ Κελαΐφί, βρισκόταν στα επίσημα του γηπέδου και παρακολουθούσε έντονα νευριασμένος την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μάλιστα, τα παράπονά του προς τη διαιτησία ήταν αρκετά, με αποκορύφωμα την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπερνάτ στο 36ο λεπτό.

Το γεγονός αυτό έκανε τον Καταριανό εξάλλο. Εκείνος φώναζε προς τους διαιτητές και ήθελε να εξηγηθεί μαζί τους στο ημίχρονο. Ο σύμβουλος του προέδρου της Λιλ, Λουίς Κάμπος, βρισκόταν δίπλα του και εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του Κελαΐφί τού απευθύνθηκε με έντονο ύφος λέγοντας "Είμαστε στο Λιλ, όχι στο Παρίσι", σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "L'Equipe".

Οι δύο τους συνέχιζαν να λογομαχούν σε κοινή θέα, μέχρι και τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Είναι όλα μ@λ@κίες"
Η αντίδραση του Γκίβεν στην γκολάρα του Σαλάχ έριξε το Twitter
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ