ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Τρελό αυτό που συμβαίνει με Μέσι, καμία κόντρα με Νεϊμάρ"

PSG's Kylian Mbappe looks on during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe looks on during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε στο France Football για το θαυμασμό του για τον Μέσι και τα ψευδή σενάρια για κόντρα με τον Νεϊμάρ στην Παρί, ενώ αποκάλυψε το όνειρό του να πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχει πάρει μέρος σε ημιτελικά Champions League με την Μονακό ενώ έχει αναδειχτεί δις πρωταθλητής Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας.

Την ίδια ώρα ο ίδιος βελτιώνεται συνεχώς και αυξάνει ολοένα και περισσότερο τη συχνότητα με την οποία είναι συνδεδεμένος με τα αντίπαλα δίχτυα.

Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά για να κάνουν τον Κιλιάν Εμπαπέ να χάσει τη συγκέντρωσή του από τον στόχο που δεν είναι άλλος από το να γίνει ο Νο 1 ποδοσφαιριστής στον κόσμο κάποια στιγμή, με τον 21χρονο να μιλάει στο France Football για την ερωτική επαφή που έχει με τις αντίπαλες εστίες καθώς και την κόντρα που είχε με τον Λιονέλ Μέσι για τον τίτλο του Χρυσού Παπουτσιού μέσα στο 2019.

"Παίζεις για να είσαι αποφασιστικός και σημαντικός για την ομάδα σου. Στα 17-18 χρόνια όμως, θα πρέπει να σέβεσαι μία συγκεκριμένη μορφή ιεραρχίας και να δίνεις τη μπάλα στον πιο δυνατό.

Τώρα μου δίνουν τη μπάλα και το εκμεταλλευόμαι περισσότερο για να σκοράρω", δήλωσε αρχικά ο Γάλλος δεινός στράικερ, για να προσθέσει με νόημα:

"Ξεπέρασα τον εαυτό μου αλλά μπροστά μου βρισκόταν ένας δύσκολος αντίπαλος στη μάχη για το Χρυσό Παπούτσι, ο Μέσι. Έβαζα δύο γκολ, έβαζε τρία, έβαζα τρία, έβαζε τέσσερα!

Ήταν τόσο τρελό που κάποια στιγμή μίλησα με τον Ντεμπελέ και του είπα: "Δεν είναι δυνατόν, το κάνει επίτηδες; Βλέπει τα γκολ που σημειώνω;

Και ο Ντεμπελέ μου απάντησε: "Είναι σίγουρο ότι σε κοιτάζει". Έτσι είπα στον εαυτό μου "Κοίτα, σε παρακολουθεί ο Μέσι...". Είναι κολακευτικό να βλέπεις έναν παίκτη της κλάσης του να παρακολουθεί τι κάνεις".

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's opening goal during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Την ίδια ώρα πάντως, ο Εμπαπέ θέλησε να ξεκαθαρίσει με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν υπάρχει κόντρα με τον Νεϊμάρ για την πρωτοκαθεδρία στην Παρί Σεν Ζερμέν και θέλησε να αποκαλύψει ένα παλαιότερο σκηνικό για να αποδείξει τα λεγόμενά του.

"Όταν πήγα στο Παρίσι, δεν υπήρχε σύγκριση. Εκείνος ήταν ο σούπερ σταρ, εγώ ο βοηθός του. Τραυματίστηκε, έχασε τη συνέχεια του Μουντιάλ και κατέκτησα εγώ τον τίτλο.

Και τότε άρχισαν να βγαίνουν διάφορες ιστορίες περί αντιπαλότητας, για τη θέλησή μου να πάρω τη θέση του. Όταν επέστρεψα στο προπονητικό κέντρο της Παρί τον Αύγουστο του 2018, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω να μιλήσω μαζί του και να του πω:

"Έχασεςτο Μουντιάλ και αυτό ήταν καλό για εμάς. Μην ανησυχείς όμως, δεν θα μπω στα χωράφια σου. Σε διαβεβαιώ πως δεν θέλω να πάρω τη θέση σου, μπορείς να την κρατήσεις. Είμαι πάντα εδώ για να σε βοηθώ".

PSG's Kylian Mbappe, left, and Neymar react during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Kylian Mbappe, left, and Neymar react during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Amiens, at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 21, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια συνέντευξη ο Εμπαπέ εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική Γαλλίας καθιστώντας ωστόσο σαφές πως "δεν θα πάω αν ο εργοδότης μου δεν θέλει να πάω. Ο Ντεσάμπ ήταν επίσης κατηγορηματικός πως δεν γίνεται να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες εάν αυτό είναι εις βάρος της συμμετοχής μου στο Euro".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ